Bedrijfs en particuliere feesten

DJ Ton van Wenum

Particulieren en bedrijfs feesten

Uiteraard bent u ook voor bedrijfs- en particuliere feesten bij  DJ Ton van Wenum aan het juiste adres.Door de vele jaren ervaring ben ik optimaal flexibel om elk feest te laten slagen.  Als allround DJ komt dat hier heel erg goed van pas. Er is geen bedrijfs- of particulier feest het zelfde.

U geeft aan wat u in gedachte heeft en ik verzorg de juiste muzikale invulling en maak er een geweldig feest van: Van trendy beachparty’s, zakelijke feesten, nieuwjaarsfeesten, thema feesten, jubilea en grote bedrijfsfeesten tot verjaardagsfeesten. Bij DJ Ton van Wenum is veel mogelijk! Mijn portfolio aan bedrijfsfeesten bestaat o.a. uit IKEA en Campina.

Is uw interesse gewekt?


Neem dan vrijblijvend contact op met DJ Ton van Wenum en ik vertel u met veel plezier over de verschillende mogelijkheden om een geweldig en onvergetelijk feest neer te zetten.
In een vrijblijvend gesprek wordt U geïnformeerd over de opties voor geluid, licht, speciale effecten. Additioneel door de mogelijke ondersteuning van de geweldige show girls. Zij laten het feest helemaal uit zijn dak gaan. Met name het feit dat uw feest voor u en uw gasten enorm belangrijk is, vlekkeloos en volgens planning verloopt binnen de gemaakte afspraken, bied ik U de onderstaande garanties! DJ Ton van Wenum maakt het vertrouwen waar. We zorgen dat uw feest gaat slagen, ongeacht de muzieksmaak of het thema van uw (bedrijfs- of particulier) feest. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en/of gesprek en informeer naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, ik sta u heel graag te woord!

Share:
Website gemaakt door Tovation