Bruiloften

DJ Ton van Wenum

De DJ voor uw bruiloft

Een bruiloft is een belangrijke dag in het leven van een stel en natuurlijk ook een blije gebeurtenis voor familie en vrienden. Er gaat natuurlijk veel regelwerk en organisatie aan een bruiloft vooraf en u wilt natuurlijk dat er niks mis gaat Wij willen graag het muzikale gedeelte en lichtshow voor u op die dag helemaal regelen. In de loop der jaren heb ik al op vele bruiloften mogen draaien en 1 ding is zeker, geen bruiloft is het zelfde ! Ik regel daarom ook graag alles vooraf tot in de puntjes, om een geweldige ervaring te kunnen garanderen. Zoals u onder aan de site kunt zien, bied ik u ook garanties en zeker heden. Ongeacht welke show u voor uw bruiloft gaat kiezen. Verder maak ik alleen maar gebruik van professionele apparatuur.

Door mijn ruime ervaring als allround DJ, kan ik de muzikale smaak van het stel vertalen naar een spetterend feest. Ik spreek daarom ook altijd persoonlijk thuis of op locatie met het stel af om alles te bespreken. Daarna hoeft u alleen nog maar een formulier voor de finishing touch in te vullen Dit is om te garanderen ,dat alles precies naar wens gaat verlopen. Uw bruiloft moet een geweldig en onvergetelijk feest worden, een uitbundige sfeer, passende muziek en natuurlijk veel dansen en lachen. Daar wil ik graag voor zorgen!

Het oog wil ook wat, daarom heb ik erg mooi show ontworpen. Hierdoor is alles helemaal in de sfeer van de bruiloft, en zijn de speakers en de DJ Booth volledig in het wit. Verder maak ik bij elke show gebruik van professionele LED-verlichting en bewegende spots, wat een geweldig effect geeft. Een LED-lichtshow hoort bij mijn standaardpakket en is in stappen uit te breiden. Als u erg groot wilt uitpakken, heb ik als extra optie een LED-lichtvloer in het assortiment.
Ik verheug me al op onze ontmoeting en het bespreken van de specifieke plannen en wensen voor uw bruiloft!

Share:
Website gemaakt door Tovation