Festivals en tentfeesten

DJ Ton van Wenum

De DJ voor uw festivals en tentfeesten

Al ruim 15 jaar draai ik als DJ met intens genoegen, plezier, inzet en passie op kleine en grote festivals en tentfeesten. Het publiek merkt dat en zorgt voor grote hoogtepunten. Het is geweldig, al 12 jaar lang sta ik op de Zwarte Cross als vaste DJ, dit is een happening voor 4500 fanatieke Zwarte crossers. Ook van de komende editie in 2019 gaan we er weer een geweldig feest maken. Het volgende mediabericht van de Zwarte Cross kan het niet beter beschrijven:

“In de discotent draait altijd een vast team met de beste DJ’s, waarvan Dj Ton van Wenum onze
resident DJ is. Zonder Ton zou er geen Discotent zijn.”

De meeste festivals en tentfeesten staan bol van goede en herkenbare muziek, stampende beats en de natuurlijk de goede oude meezingers. Mijn passie en ervaring als Allround-DJ staat garant voor spektakel. Veel stijlen en altijd variëteit aan muziek en stijlen. ook met themafeesten of feesten met een bepaalde muziekstijl alsmede feesten met een bonte mix van alle soorten en stijlen bent u aan het goede adres. Dit blijkt uit het feit dat ik al twee keer als Rock DJ heb opgetreden in de “Grolsch tent” op Lowlands ( best of Rock ), met alternatieve muziek op het “Summer Squa festival” en op het Tentfeest in Lewedorp, met feestmuziek zoals Après Ski nummers en Hardstyle-mix heb gedraaid. Vermeldenswaardig is nog een optreden bij sportevenementen, waaronder de “Strongman Run” in Hellendoorn en een marathon voor de stichting Kika. Opzwepende muziek voor sporters en de toeschouwers, daardoor zijn records gebroken. Ook heb ik met succes themafeesten gedaan. Voorbeelden hiervan zijn feesten met het thema “White Party”, “Zeros”, ”90s”, ”80s”, ”70s” “Disco Classics”, “Top 40 Dance’’, “Oud & Nieuw”,
“Metal”, “Nederlandstalig”, ”Glam Rock” en “Rock n Roll”. Een echte allround-DJ, voor wie geen uitdaging te groot is, met de insteek om een unieke invulling aan uw party te geven.

De laatste jaren is mijn feest- en festival pakket uitgebreid met 3 showgirls. Geweldige jonge dames, die niet alleen de sfeer verhogen, maar ook dansen en het publiek met allerlei leuke en hilarische attributen en trampolines helemaal uit hun dak laten gaan. Bij de boeking is het mogelijk om voor deze optie te kiezen. De ervaring leert dat deze show girls echt iets toevoegen bij festivals en tentfeesten.

Share:
Website gemaakt door Tovation