Intro

DJ Ton van Wenum

Ton van Wenum een allround DJ voor feesten, festivals,evenementen en bruiloften.

Twintig jaar geleden, kreeg ik van  het poppodium het Burgerweeshuis te Deventer, een fantastische kans. Er werd een DJ gezocht in het café om plaatjes te draaien.  het werd een groot succes en ik was gelijk verkocht. Mijn passie was geboren en vanaf dat moment greep ik elke kans aan om als DJ te werken. Sindsdien zijn er veel feesten en afterparties van goede en passende muziek te voorzien.  Met veel enthousiasme draai ik op diverse feesten en bruiloften. Fantastisch omdat ieder feest en entourage  weer anders is. Zowel in Deventer als ver daar buiten. Met als inzet er weer een uitzonderlijk fijn feest van te maken.  De optredens zijn erg divers en heb vele mooie festivals en tentfeesten aan mijn CV kunnen toevoegen​. O.a. de Zwarte Cross doe ik nu al jaren, de 4500 mensen in de Discotent gaan uit hun dak. Samen met enig professionele radio DJ’s maken we er al 11 jaar lang een geweldig feest van. Bij de volgende editie van de Zwarte Cross treed ik al voor de 40e keer als DJ op tijdens dit mega festival.

Mijn mijlpaal als DJ is een aantal optredens tijdens Lowlands voor plm.  7000 toeschouwers in de Best of Rock Grolsch-tent! Ook optredens op bevrijdingspop in Zwolle en festivals als Dauwpop en Summer Squa zijn heel speciale momenten als DJ.

_IMG0643
PHOTO-2018-09-24-07-55-38

Al snel draaide ik op vele locaties buiten Deventer.

Als allround DJ werd ik zelfs gevraagd om eens de afterparty voor de beroemde en beruchte band Slayer in de Heineken Music Hall te mogen verzorgen. De uitdaging om de optredens en de show continue aan te passen, te wijzigen en uiteraard te verbeteren. Evalueren is een must en inmiddels bestaat de mogelijkheid om drie “showgirls” in te zetten. Geweldige jonge dames, die de sfeer verhogen d.m.v. beachballen, party poppers, disco dansen en trampolines.  Het steunen en helpen van Goede Doelen zitten in mijn DNA, b.v. in Augustus 2018 met veel genoegen en uiteraard volledig belangeloos een optreden voor de Kinderkankerbestrijding (Kika) gedaan. Uw wensen zijn enorm belangrijk en een leidraad om samen te komen tot de invulling van een onvergetelijk feest/party/event. De mogelijkheden zijn legio voor vrijwel elke doelgroep en gelegenheid.

Ik verheug me op uw aanvraag!

Ton van Wenum

DJ Ton van Wenum
Share:
Website gemaakt door Tovation